Велосипедист фаќа кривина на лево, без да погледне дали доаѓа некој залетан возач

За среќа велосипедистот имаше ангел-чувар на рамото.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!