Велосипедист со дефект бара помош, но носи специфични панталони

Љубезните луѓе застануваат, а откако ќе ја видат „целата слика“ некако реакцијата им се менува.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.