Велосипедист зафркава друг велосипедист кој чека како будала… „Чу, чууу!“

Прашањето е само кој е будалата во ситуацијата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.