Велосипедистот е многу нервозно типче

Кога нервозен тип ќе наиде на инаетчија на патот од свој ранг.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!