Венчавка на тераса во шпанскиот град Арнедо, сите комшии се поканети :)

Љубовта не познава граници и нема сила која што може да ѝ застане на патот. Младенците договориле и свештеник и комшиите на терасите им се гости и го одиграа првиот валцер.