Вереницата му влегла на сред филм (виц)

– Зошто си толку тажен бе брат?
– Гледав еден п*рно филм и наеднаш се отвора вратата и влегува мојата вереница!
– Е добро де, што е толку страшно тоа?
– Вратата… во филмот…