Верверица спасена од ураганот Исак стана позната и не може да спие без нејзиното пријателче

Подгответе се да се разнежните затоа што ќе ве запознаеме со можеби најслаткото животно што сте го виделе оваа година. Запознајте ја Џил, 7-годишна верверица, која беше спасена од ураганот Исак, уште во 2012 година. Ова слатко животно не може да заспие без едно нешто, неговото минијатурно плишано меченце.

Откако била спасена верверицата благодарение на нејзините неодоливи фотографии стана популарна на Инстаграм и сега има над 640.000 следбеници. Мечето не само што ѝ помага да заспие туку и е совршен реквизит за неверојатните фотографии на Инстаграм. Кој би рекол дека една верверица толку ќе се припитоми и ќе стане навикната на „човечкиот“ начин на живот.