Весел старт на неделата: На кого уште му се јаде печена кокошка?

Со вакви таленти Македонија оди право во Европа.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.