Ветеранот не може да поверува дека ја оживеаја љубовта на неговиот живот

Џејк Ларсон сп прекар Папа Џејк е 98-годишен ветеран од Втората светска војна. Тој се запознал со сопругата Лола откако се вратил од војната и се оженил со неа. Во 1991 година таа ја изгубила битката со рак. Лола била љубовта на неговиот живот и сѐуште е.