Вежбањето дома е изводливо, но не е без ризици

Ве предупредуваме за жестока содржина: Ѕверот ја откорна вратата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.