Ви ја откриваме најстрого чуваната тајна на врвните светски Диџеи!

Погледнете што всушност прават зад миксетите!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.