Ви се верува ли дека овие улични ремек дела се нацртани само со креди во боја?

Дејвид Зин црта вакви 3Д уметнички дела во градот Ен Арбор во американската држава Мичиген уште од далечната 1987 година. И после толку години, на неговата креативност ѝ нема крај.