Видео приказ за тоа што може да се случи ако нападнете погрешна личност

Ако си насилник не значи дека си и силен.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!