Видеото на симпатичната девојка со пробување алишта не заврши според планот

Од многу лигавење пред камера, лигите течат и по подот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.