Виетнамските баби да ти биле многу опасни

Вакво дерби не се гледа секој ден.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!