Викенд акција во супермаркет: Наполни си ги торбите со најскапиот алкохол и бегај колку што те држат нозете

Додека полицијата да ги испише сите документи и да поминат сите бирократски процедури ќе помине викендот и доказите повеќе ќе ги нема :).