Викенд е време кога девојките треба да го извадат најдоброто од себе

Една од другарките го извади најдоброто од дното на душата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.