Викенд совет: Не се расправајте со вашата лута, пијана рефлексија

Ова исто така може да биде знак дека е време да си одите дома.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.