Виктор од Виница разнесува леб во Болцано, Италија и ни испрати видео каква е ситуацијата на терен

Виктор малку се изнервирал затоа што тој мора да работи кога сите се кријат по дома, па не штеди на пцовки.

Благодарност до Сашко Насков.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.