Вил Смит сакаше да му објасни на Џејсон Деруло како да игра голф, но работите тргнаа во лош правец

Познатиот актер Вил Смит сакаше да се покаже како „експерт“ во голф објаснувајќи му на музичарот Џејсон Деруло како да замавне со палката за голф. Сепак Џејсон е очигледно малку неискусен, па приказната заврши трагикомично за Вил.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.