Вила среде џунгла на Карибите, во која секој би сакал да одмори малку од лудилото наречено секојдневие

Вилата има свој независен систем на водоснабдување, посебен систем на колектори за правење струја, а вкупната станбена површина е 495 метри квадратни. Но, да не должиме многу, погледнете сами за што се работи.

Image copyright Andres Garcia Lachner – www.garcialachner.com – www.facebook.com/GarciaLachner – instagram: @GarciaLachner