Високи штикли не се за секого!

Некој едноставно има габарит, кој не е толку лесно да се избалансира кога земјината тежа е безмилосна.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.