Вистинскиот маж не се плаши да присуствува на породувањето на својата сопруга

Се случува да си дремне малку додека гледа, но тоа е затоа што е досадно, не за друго :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.