Вистинскиот пријател се познава во неволја – тој секогаш снима од страна и се гази од смеење

Љубопитниот другар си ја заглавил раката во огромната вазна и никако не може да ја извади. Добро е што другарот е секогаш тука да фаќа сеир :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.