Вистинските мажи пукаат петарди на главата

Празници се ближат, глупости се нижат! Со ова видео и официјално ја отвораме сезоната на петардите!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.