Вистинските навивачи нема да дозволат ниту еден натпревар на нивниот тим да се игра без публика, па ако сака и 3 корони некаа има

Ова се најверните навивачи на ЦСКА Москва, кои најдоа легален начин како да го гледаат натпреварот и покрај забраната од властите.