Властите повторно ги изненади снег среде зима! Сообраќајка на патот Штип-Скопје!

Ниту грам сол ниту пак грам песок, ама пак затоа полни џебови, вили, скапи автомобили, сметки во странство, сервиси за јадење од 30.000 евра, споменици на секој чекор, неколкупати поскапи од вредноста и што уште не.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.