Влегуваме само позитивно и во новата година: Ова е новиот хит на Фокуме, попознат како Ромскиот Рапер

Не судете според изгледот, Снуп Дог да не е лепотан случајно?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.