Влези во водата, крени ја невестата и ќе имате прекрасна свадбена фотографија и уште појако видео

Свадбените фотографи понекогаш знаат да се опуштат со идеите :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.