ВМРО-вец на журка

Излегол човекот да послуша малку музика затоа што насекаде гледа само реклами со СДСМ-овиц :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.