Внимание дами: Колку е лесно да се подметне дрога во бар?

Во Америка истражување покажа дека 1 од 6 девојки била дрогирана или се сомнева дека некогаш била дрогирана. Бројката е прилично страшна.

Видеото е фиктивно базирано за вистинска приказна.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!