Внукот и внукта ѝ прават брутална шега на бабата

Кутрата бабичка не очекуваше дека ќе види ваква работа на стари години.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!