Внукот не сака да си оди дома, но затоа пак бабата си има јаже

Вакво однесување е недопустливо со животни, а камо ли со луѓе! Инцидентот е снимен во самиот центар на рускиот град Краснојарск.

Сведоците на инцидентот објасниле дека момчето лежело на студената земја неколку минути, но потоа се смирило малку и станало. Сепак, ова во никој случај не ја оправдува суровата баба.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!