Во ЈАР настана таков хаос што полицијата изгуби контрола над народот

Република Јужна Африка и така беше земја со импресивна стапка на уличен криминал, уште фалеше власта да се обиде да им наметне полициски час, па да настане гужва во супермаркетите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!