Во Австралија и без корона се живее под стрес, заради специфичната природа

Ова е една блиска средба на две мали дечиња со смртоносен неканет гостин пред влезот на куќата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!