Во центарот на Скопје е весело и покрај тоа што никој не смее да излезе од дома

Браво за идејата да се направи комшиска тераса забава со микрофон и добро озвучување.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.