Во делови од североисточна Америка наврна дури и до 120 сантиметри снег, дури имаше и 5 жртви и 50.000 луѓе останаа без струја

Ви прикажуваме интересно видео од терен, да видите какво Божиќно изненадување им направи снегот на 1 недела пред нивниот Божиќ.