Во денешно време дури не фатиш не можеш да препознаеш вистинска жена

Дури и тогаш е дискутабилно со овие модерните операции :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.