Во денешната епизода на „Најкраткиот пат до стоматологот“ ви прикажуваме: Велосипедистот кој се обиде да го прескокне потокот

И повторно, стоматолозите ќе му бидат благодарни што реши да им ја даде целата своја заштеда.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!