Во духот на добрососедските односи Бугарите ни праќаат новогодишна честитка

Мараја Кери треба да признае дека е Бугарка, затоа што дефинитивно е инспирирана од оваа песна.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.