Во една игротека направиле мал, детски лавиринт со огледала. Идејата личи интересна, но погледнете како се снаоѓаат најмалите!

Дневна доза позитивна енергија!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.