Во Филаделфија навечер може да се види „Американскиот сон“

Вака изгледа „земјата на соништата“ кога ќе се погледне од реален кадар.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!