Во карантин, мајката доби шанса поубаво да ја запознае својата ќерка

Којзнае што сѐ си помисли жената: Каква ќерка сум одгледала… Леле какви безобразни видеа снима… Фустанчето ништо не покрива… Буквално…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.