Во која карантинска куќа би живееле? Бирајте внимателно не можете да имате сѐ

Скоро секој од нас си замислува, а особено оние кои живеат во стан колку би било добро карантинот да е во нивната идеална куќа. Но како би изгледала вашата идеална куќа за спокоен, а воедно и забавен карантин?

На Твитер започна игра за идеална карантинска куќа и луѓето ги даваат своите предлози и мислења, а врз основа на тоа формирани се 6 идеални „карантински домови“. Која од куќите е идеална за вас, одговорете на анкетата на крај? Споделете го вашиот избор во коментарите.