Во Лас Вегас се одржа шампионат во борба само по долна облека

Девојките влегоа во рингот и ги демонстрираа своите вештини, облечени само во долна облека. Годинешниот натпревар се одржа без гледачи поради ограничувања поврзани со КОВИД-19. Но, секој можеше да ги гледа борбите на дамите преку интернет.