Во Македонија нема живот! Ама има …..! (Погодете што)

Вредните господа ќе ви објаснат како одат работите во Македонија.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.