Во Македонија вака се известува дека не сте на работа

Колегата е службено отсутен како што може да прочитате на вратата, ве молиме обидете се подоцна.

 

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.