Во меѓувреме како се забавуваат повозрасните Италијанци

Нивната забава се состои од работа и добар алкохол и секако да не заборавиме „модерна музика“.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.