Во меѓувреме на улиците во Кочани: Фраерот носи елка на покривот на автомобилот, ама украсена и со сијалички

Ајде сега да ги видиме сите оние рогоносци што мислат дека се најголеми фраерот со еленски рогови на прозорците!

Автор: Иван Герогиев

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.