Во меѓувреме во Амстердам, атмосферата се вжештува

Напред Пандев, напред Македонија, изиграјте најдобро што можете, а резултатот сам ќе си дојде.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.